utorak, 9. travnja 2013.

Still Into Paramore 2013

Jeeeeej, dočakasmo i taj daaaaan! Prvi album otkad su se Josh i Zac Farro razišli od Hayley, a četvrti po redu u karijeri benda je od danas među nama. Novi članovi benda, nova glazba, nova Hayley, novi početak, pa je nekako prirodno da je album i nazvan jednostavno - Paramore. 


Snimljen u Los Angelesu ovaj album spoj je svih vrsta glazbe - alternativnog rocka, indie rocka, electric popa, power popa i dr. Za nestrpljivce, u siječnju ove godine Paramore je svijetu obznanio singl Now. "If there is a future, we want it now", poručili su, nakon čega su uslijedile javne objave Hate to See Your Heart Break koju su prošli tjedan live izveli na BBC Radio 1 Live Loungeu i videa Still Into You koji je objavljen danas!


Kritika je izvrsno prihvatila ovaj album nazivajući ga najboljim Paramoreovim albumom, a i za mene on je pravo slatko iznenađenje, hrabri pothvat koji pokazuje da se Hayley s novom ekipom uspješno uhvatila u koštac sa svakim žanrom glazbe koji postoji, od power popa, punka do countryja. Za nju kažu da je žena koja glasom može zaustaviti vrijeme, i doista, putem njenog moćnog vokala svaka poruka koju je Paramore htio poručiti svijetu - ovim albumom uspješno je dostavljena.


Od 14 skladbi i 3 interludea, preeeeteško mi je izdvojiti neku najdražu, ali volim (One of Those) Crazy Girl, ima taj neki vintage touch, Ain't It Fun sa soundom '80.-tih sa zbornim pjevanjem na vrhuncu pjesme, energične Anklebiters i Part II, savršene za zjevanje u autu i na svim drugim mjestima, ljubavne Grow Up i Hate To See Your Heart Breaks, inspirativnu Last Hope i zarazne podizače rasploženja Proof i Still Into You (loooooove it - vjerojatno je već i moji susjedi vole s obzirom na to koliko puta su je čuli, jajks). 

Ako ste ikada voljeli Paramore, ovaj album bit će vam dugo na repeatu, a i ako ih tek sad upoznajete, prirast će vam k srcu u roku odmah!

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)