petak, 23. svibnja 2014.

Žena ženi

Žene ponekad znaju drugoj ženi zagorčati život, povrijediti je na načine kako to nijedan muškarac ne može. Ali, žene ponekad mogu i stvoriti val ljubavi i solidarnosti – ta spremnost, snaga i brižnost me uvijek iznova inspirira da i ja budem najbolja žena koja mogu biti!

Vukovarske i osječke profesorice, Lilijana Radobuljac i Ivana Kovač, otvorile su prije malo više 30 sati Facebook grupu ŽENA ŽENI, s ciljem pozivanja prijateljica da za žene stradale u poplavama spakiraju paketić ljubavi koji će sadržavati sve one sitnice u kojima žene uživaju, zbog kojih se, naposljetku, i osjećaju ženstveno i lijepo. Kao što to uvijek biva, kad nešto radiš iz ljubavi, onda ti se to dvostruko vrati! Grupa trenutno ima oko 4000 članica koje, oduševljene idejom, obilaze drogerije i pišu pisma podrške!

Možda je smiješno sjetiti se u takvoj situaciji osobe kao što je Super Silva, ali davno sam je čula kako u intervjuu govori da, kad god se osjećala najgore, kad je imala strašne faze života, da je imala potrebu srediti se i osjećati se lijepom. Nadam se da će se putem ovih paketa (koji se šalju poštom na Gradsku knjižnicu Vukovar, Trg Republike Hrvatske 1 i skupljaju na punktovima u gradovima diljem Hrvatske) žene koje trenutno ne mogu spavati u svom krevetu, i ne mogu piti kavu iz svojih šalica, kojima šoping nije ni na kraj pameti, koje ni ne razmišljaju o brijanju nogu, regeneriranju kose ili novom modnom trendu, osjećati lijepima i ponosnima što su žene! Držite se, žene, niste same! Kad se situacija smiri, krenut će i paketi s kućanskim potrepštinama, sigurna sam! Sve će se popraviti i bit će naša Slavonija ljepša nego ikad!
 
 

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)