utorak, 13. svibnja 2014.

5 razloga zašto je Adam Sackler legenda

Seriju Girls počela sam gledati u u čudnom razdoblju svog života, kad nisam imala što drugo gledati, a svako malo naišla bih na vijest koja je uključivala Lenu Dunham. Na početku prve epizode već sam pomislila da dugo nisam ništa odvratnije gledala, a onda sam...nastavila gledati. 


Serija me iznenadila jer su njene junakinje mlade žene koje su prijateljice, ali pod određenim uvjetima. Za razliku od prosječnih filmskih prijateljica koje su uvijek nadahnute geslom "one for all, all for one" i unatoč krcatom rasporedu uuuuuvijek imaju vremena jedna za drugu, Hannah, Marnie, Jessa i Shoshanna jedna drugu često ostavljaju na cjedilu, vjerojatno zato što su  vječito zaokupljene svojim problemima i ne razumiju potrebe ni želje drugih ljudi. Većinu vremena ne znaju što žele od života, a odgovore traže na pogrešne načine i na pogrešnim mjestima. Upravo zato, moj omiljeni lik iz Girls je Adam Sackler, čudak koji za svaki problem ima rješenje, evo i zašto:


1. Po cijele dane bez razloga hoda polugol i to uopće nije seksi, jednostavno je kul što se osjeća tako dobro u svojoj koži, a odjeća mu predstavlja oklop koji ga sprječava da diše punim plućima.

2. Ne voli se družiti s Hanninin prijateljicama jer misli da žene nisu normalne, a onda se tijekom večeri od šutljivog mrguda pretvori u njihovog najboljeg prijatelja i dijeli im savjete kako da zaborave dečke i ostvare svoj potencijal.


3. Kad je zaljubljen sve mu ima savršenog smisla i zbog one koju voli pretrčat će pola grada (gol, naravno).


4. Zna svoje prioritete, što voli, a što mrzi. I ako Maroon 5 zasvira na radiju, razbit će ga.


5.  Kad Hannah krene raditi neku glupost, on poput glasa razuma iz nje izvlači ono najbolje - i to sve je što izgubljeni sanjar poput nje treba.

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)