subota, 10. svibnja 2014.

Modne lekcije iz Stars Hallowa (1)

Dan je savršen za šetnje u prirodi, ali nema boljeg nego se, nakon kave na suncu, posvetiti spremanju stana dok Kelly Clarkson ili netko slični trešti sa zvučnika. Obožavam onaj trenutak u kojem je stan uredan i kad se mogu zavaliti pred televizorom. Gledati omiljenu seriju u stanu koji miriši po lavandi najviše je što mogu dobiti od samotne subote. 
Gilmoreice su dio mog života duže od desetljeća, utkane su u gotovo svaki dan mog života, i protiv toga se ne mogu boriti, a ni ne želim. Najvažnije čemu su me naučile jest da sami možemo stvoriti svoj svijet, to je tajna preživljavanja. Osim što me uče važnim životnim lekcijama, Gilmoreice su godinama i moje osobne stilistice, pa, evo nastavka modnih lekcija iz Stars Hallowa.

6. Od viška glava ne boli!
Debitantski bal na kojem je Rory predstavljena kao mlada dama za udaju za Emily Gilmore bio je ispunjenje dugo snivanog sna. Lorelaina noćna mora, pak, počela se ostvarivati kad je s Emily pošla u shopping za navedeni event - u kojem je Emily opremila Rory godišnjom zalihom najlonki. Upravo zato, u važnim prigodama, uvijek imam par viška u torbici - sigurno je sigurno.


7. Ljepota boli!
Za ples u školi Lorelai je sašila Rory ljubičastu haljinu i pripremila cipele s visokom petom, te joj dala savjet koji vrlo rano sve majke kažu svojim kćerima - "Za ljepotu moraš trpjeti". Ipak, mislim da to nije apsolutna istina - na posao još uvijek idem u martensicama, i ne osjećam se ružno sve dok me noge ne bole.


8. Budi casual!
Roryin prvi spoj s Deanom organizirala je Lorelai i tako Rory prouzročila stres oko izbora savršenog stylinga za filmsku večer s Deanom i Willyjem Wonkom. Iskusna Lorelai poučila ju je čarima dejtanja - moraš izgledati lijepo, ali ne toliko da se primijeti da si isprobala svaki komadić odjeće koji imaš u ormaru. Trnčica samopouzdanja i osmijeh učinit će više čuda nego super fancy outfit.


9. Moje!
Nerado posuđujem omiljenu odjeću, što zbog mlađih sestara koje su bile sklone posuđivanju odjeće bez pitanja (big sisterice out there će razumijeti), što zbog epizode Gilmoreica u kojoj je posuđeni pulover bio kolateralna žrtva svađe između majke i kćeri. Polemika oko toga čije boobs su veće - epic!


10. Slatko snivaj!
Teško da će me itko oteti tijekom noći, ali just in case, volim nositi pidžame u ludim bojama i s likovima iz crtića. Neki nose seksi rublje u krevet, ali meni nema draže od moje narančasto zelene pidžame sa žirafom. Dok čekam otmicu prijateljica ili pidžama party, u slatkoj pidžami svaku noć slatko snivam.

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)