ponedjeljak, 19. svibnja 2014.

Vrištačica cipelama

Posvetila sam se osmišljavanju dekoracija za vjenčanje, a činjenica da još nisam pronašla cipele u kojima ću prošetati do oltara s vremena na vrijeme mi pokljuca po mozgu i stvori nervozu. Loša sam pri izboru cipela, kao da sam nesposobna prepoznati kvalitetu. Dogodi mi se često da kupim cipele koje mi se raspadnu nakon dva nošenja. Niske čizme, kojima sam ove zime bila oduševljena, raspale su se nakon dva mjeseca - ne samo da se ljepilo osušilo, nego su se i šuplje pete ispuhale - još uvijek ne mogu vjerovati. Prevarena! Stoga se užasavam kupnje cipela za vjenčanje - para koji bi trebao cijeli dan biti na mojim, na visoke pete nenaviknutim, stopalima, i ujedno savršeno upotpuniti moj svadbeni stayling. I naravno, ne lišiti me mjesečnih primanja. Ne znam hoću li se odlučiti gubiti vrijeme obilazeći iste te trgovine u kojima redovito kupujem nekvalitetne cipele ili ću svoje šuze naručiti preko e baya, ali jedno je sigurno - u njih ću se morati zaljubiti na prvi pogled, iliti na prvi korak.

Još u glavi nemam iskristaliziranu viziju, ali znam da ne želim špicaste, ne želim šljokice u neograničenim količinama (koliko god ih volim, na dan vjenčanja moram biti bar trunčicu classy) i ne želim da budu platforme. I ne želim da budu sve to u kombinaciji - to mi je noćna mora bridal cipela.


Iako sam klasičarka i nema mi ljepših cipela od elegantnih salonki, u obzir dolaze i zatvorenije sandale (one iz kojih mi prsti neće neukusno ispadati) sa slatkim remenčićima koji će mi stabilizirati plesne korake.


Boje koje dolaze u obzir su ivory, bijela i bež. Vjenčanica ima art deco pojas, pa se malo glamura može naći i na cipelama, sve dok i cipele ne budu u potpunosti čipkaste, kao i haljina - u ovom slučaju manje jest više, vjerujem.


Ako sve propadne, izvući ću Spice girls tenisice - they'll do the trick!

1 komentar:

Speak up! :)