utorak, 27. svibnja 2014.

Stil koji će se kopirati

Kraj prošlog tjedna uljepšale su mi žene u grupi Žena ženi, koje s tolikom ljubavlju i brigom slažu pakete i potpora su ženama koje trenutno moraju zanemariti svoje sekundarne potrebe. Nadam se da ih naši paketi podsjećaju na snagu koju u sebi kriju!

Kad smo već kod žena, slijedi i jedan pravi ženskasti post, nek vas nadahne na slanje paketa (Hrvatskom poštom besplatno!) ženama koje čekaju povratak svojim kućama.

Prelijepa Gabrielle Union napokon je dobila glavnu ulogu! Njena serija hit je preko Atlantika, a ona glumi Mary Jane Paul, uspješnu televizijsku voditeljicu koja, iako ima slavu i novac, nema svoj život u svojim rukama. Ona ima vezu s oženjenim muškarcima, ima i prijatelja koji joj je uvijek na raspolaganju, radi stvari zbog kojih se kasnije kaje, a dekoracije koje joj krase kuću su inspirativni post it-i. Njena obitelj u još je većim neprilikama od nje, i jedino što joj doista polazi za rukom je brinuti se o njima - financijski i emotivno.


Being Mary Jane serija je koja se počela prikazivati početkom ove godine, a već je dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu. Temelji se na životima Afroamerikanki, ali s njom se može poistovjetiti svaka mlada žena koja još nije pronašla pravi način da svoj život održi pod kontrolom. You can't have it all - pokazuje se i u ovoj priči. 


Jedan od razloga zašto je Mary Jane tako popularna, osim činjenice da i nema serija u kojima glavnu ulogu tumači Afroamerikanka, a živimo u 21. stoljeću, njezin je nepogrešivi stil kojeg Amerikanke već naveliko kopiraju.  Ukoliko volite ovakvu tematiku, i volite se igrati modom, ovo je serija koju trebate pogledati.

2 komentara:

  1. Jesi našla negdje hrvatske titlove? Poskidala i ja sve što ima na KickassTorrents :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E nisam gledala s titlovima pa ne znadem :/

      Izbriši

Speak up! :)