srijeda, 18. lipnja 2014.

MY favorite things - not Oprah's! (8)

U proteklom tjednu nije se dogodilo baš ništa posebno, a opet, mic po mic, kak' bi rekli, puno toga se promijenilo u mojoj svakodnevici. Za početak, jedan mali komadić papira učinio me savjetnikom, omogućio mi vlastitu referadu, odredio mi normu koju moram u tromjesečju ispuniti i u moju sobicu broj 2 zgurao hrpetine spisa koji čekaju da ih pročitam, riješim, referiram mentoru, izvijećam, napišem i otpremim - prava sitnica!


Neki dan smo dragi i ja shvatili da već mjesec dana stanujemo u "novom" stanu - vrijeme je proletjelo! Ne tako davno živjela sam u ulici u koju sam se s posla spuštala glavnom ulicom, a sada stanujem pod oblacima, svakodnevno jačam guzu, ne uspijevam steći kondiciju, ali uživam u lijepom pogledu, cvijeću, stablima maslina, smokava i svježoj mirišljavoj lavandi. Da se udajem u lipnju, imalabih buket lavande, ma sigurna sam, taj mi miris jednostavno ne može dosaditi!


Već dugo se nisam počastila nekim kozmetičkim proizvodom ili knjigom, pa se na mojoj listi omiljenih stvari redovito nađe spiza - ovaj put čokoladni muffini kojima smo počastili prijatelje s kojima smo kafenisali za vikend i doručak u krevet koji mi je spremio dragi u nedjelju. Možda vam se ne čini kao ekstravagantni doručak, ali zna on dobro da mi nema slađeg od prepečenca s pekmezom od šipka i cimetom!


Bez obzira što se radi o hrvatskom izdanju časopisa, što me assholes nisu potpisali, što su mi ispravljali pravopis ondje gdje ga nije trebalo ispravljati (hm, čitam da je Remi iz Elementala jedna od lektorica), što su mi srezali "članak" na temu dragog mi festivala u Orahovici (Ferragosto Jam - od 1. do 3. kolovoza - dođite!!), ja znam da su se moje riječi našle u Rolling Stoneu! Ne nadam se da ću postati William Miller, ali ovakve sitnice me vesele!

A znate što me najviše veseli? To što večeras putujem za Slavoniju upoznati sve te komarce o kojima svi pričaju! Obiteljska druženja, organizacija vjenčanja, kafenisanje do besvijesti - jedva čekam!!


2 komentara:

  1. Woooooooo tvoj mi zivot zvuci dosta uzbudljivo i baaas mi je drago sto vise nisi sama u tom morskom gradu.. You did it! :)

    OdgovoriIzbriši

Speak up! :)