nedjelja, 1. lipnja 2014.

Modne lekcije iz Stars Hallowa (2)

U strci oko potrage za stanom i selidbe, nisam uspjela družiti se s omiljenim mi djevojkama. Nadoknadila sam to ovaj vikend (uz oduševljenje mog dragog) gledajući epizode iz treće sezone. Znam da zvuči pretjerano, ali gledanje Gilmoreica ima za mene terapeutski učinak - čim čujem njihovo blebetanje, moj svijet je pun boja i s radošću mogu krenuti u novi dan. Pa, u to ime, evo nastavka Roryinih i Lorelainih modnih savjeta.

11. Moć nakita
Gospođa Gilmore naučila nas je da je važno imati muškarca koji zna izabrati nakit, ili ga ukrasti - rekla bi Lorelai. No, bez obzira na to tko ga kupovao, nakit treba pažljivo birati jer on može podići i najdosadniju kombinaciju.


12. Moć ruža
Jednako kao i pogrešan izbor nakita, i izbor pogrešne torbice ili nijanse ruža koji ne laska našem tenu može imati katastrofalne posljedice - s krivim ružem za usne možemo izgledati kao kurva, ili učiteljica.


13. Moć različitosti
Usklađeni outfiti su don't - čak i ako ste jedan od blizanaca! Svaki čovjek je poseban, a odjeća bi trebala izražavati njegovu osobnost, pa je stvarno žalosno što se danas djevojke sve oblače jednako, kao da se njihov stil svodi na kopiranje izloga H&M-a.


14. Moć tkanine
Ranije nikada nisam razmišljala o materijalu odjeće koju kupujem - mama je bila peglačica u obitelji. Peglanje mrzim iz dna duše, treba streljati onoga tko je izmislio peglu, pa stoga nema sretnije od mene kada pronađem haljinu od materijala koji se ne gužva i koji me istog treba podsjeti na fantastičnu haljinu Sherry Tinsdale.

15. Moć čednosti
Prije spoja s Lukeom, Lorelai je uvijek nastojala izgledati casual, ne previše come and get it. Bez obzira koliko vremena potrošile za lickanje prije dejta, mislim da je dobro sjetiti se da muškarcima pažnju ipak duže zadrži ono što je skriveno i zagonetno - ta svaki od njih bar je jednom u životu poželio biti Indiana Jones!

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)