četvrtak, 29. studenoga 2012.

20 minuta

Serije poput Prijatelja i Seinfelda već imaju kultni status, sve njihove epizode odgledane su stotinu puta, ali bez obzira što se njihovim reprizama na televiziji uvijek razveselimo, ponekad nam u životu ipak treba nešto novo, nešto divlje. Pa, svi vi zaostali u '90.-ima, izvolite nekoliko nerazvikanih humorističnih serija na koje možete potrošiti 20 minuta svog života i pritom ne požaliti.


Raising hope
Svatko tko je volio My name is Earl voljet će i ovu ekscentričnu seriju o Jimmyju koji je zahvaljujući one night standu s ubojicom postao otac predivne male Hope koju pokušava odgojiti uz pomoć svojih ludih roditelja. Osim zanimljivih likova kao što je senilna Maw Maw, serija obiluje mudrim roditeljskim metodama od kojih ćete se smijati danima.


30 Rock
Liz Lemon nadahnjujući je lik, omiljen od luzera diljem svijeta, a njene duhovite dosjetke u kombinaciji s poučnim izrekama Jacka Donaghyja i ispadima Tracy Jordana bit će razlog da poželite raditi na televiziji, ili se odlučite prežderati junk foodom.

 
New girl
Ova serija možda nema ništa originalnog – hrpa ljudi u tridesetima stanuje zajedno i ne zna što bi sa sobom. Međutim, zbog umišljenog Schmidta, gunđavog Nicka Millera i vječito vesele Jess koju glumi slatka Zooey Deschanel, ugodna je za pogledati. Jess koja je učiteljica u zgođušnim opravicama koja stalno pjeva, živi s muškarcima koji joj dijele ljubavne savjete osvježavajući je lik zbog kojeg ćete zasigurno poželjeti svijet gledati kroz ružičaste naočale.


Go on
Mislili su da im nakon likova iz Prijatelja nijedna uloga neće dobro stajati. I imali su pravo; Jennifer Aniston postala je ikona dosadnih romantičnih komedija, Matt LeBlanc pokušavao je lik Joeya iskoristiti do krajnjih granica, Lisa Kudrow pojavi se tu i tamo kao sporedni lik nezapaženog filma, Schwimmer se očito povukao iz glumačkih voda, no, Matthew Perry zaista je uspio pronaći lik zbog kojeg ćemo na tren zaboraviti na legendarnog Chandlera – lik Ryana Kinga, radijskog voditelja koji se nakon smrti supruge nađe u grupi za potporu punoj čudaka. Serija pomalo nalikuje na Community, ali je prilagođena svakom prosječnom čovjeku, dok Community može gledati samo pravi geek.


Cougar town
S još jednom prijateljicom možete provesti ugodno popodne; Courteney Cox sada je Jules Cobb, razvedenica koja traži nova uzbuđenja u svom životu, okružena susjedima i prijateljima koji svakih pola sata nađu razlog za pijuckanje vina. Odgledajte seriju i nabavit ćete čaše za vino u roku od dva dana, zajamčeno.2 komentara:

  1. nice... više manje sve volim :)

    p.s. živjeli geekovi koji vole community #sixseasonsandamovie

    OdgovoriIzbriši

Speak up! :)