četvrtak, 25. rujna 2014.

Udajem se za dva dana!

Dva je dana do našeg vjenčanja! Ako ste se ikad pitali što uopće mladenke rade u zadnjem tjednu prije vjenčanja, uputit ću vas - lude! Trenutno ne znaš tko je luđi u našoj kući i familiji, svatko vodi neki svoj to do list i brine se oko tisuću stvari istodobno, ali valjda to tako mora biti da bismo u subotu svi mogli opušteno uživati u plodovima naše višemjesečne organizacije. U tom tonu, evo preporuka što učiniti u posljednjem tjednu prije svadbe, tijekom kojeg ćete se buditi s osjećajem zar-se-ovo-stvarno-događa - za sve udavače koje čitaju moj blog!

Popij kavu!
Iako je djevojačko veče proteklo uz puno grljenja, ljubljenja, emocija, smijeha, plesa i alkohola (kuma je osmislila koktel moga imena i neprestano je pazila da mi je on u ruci), kave i druženja s prijateljicama, ali i sestrama, nikad dovoljno! Tako ovaj tjedan ispijam čajeve (jer sam se otrovala na djevojačkoj zabavi) i kave s najdražim mi ženama, koje uzbuđeno pokazuju fotke svojih pomno izabranih haljina i željenih frizura. Jedva čekam sutrašnju večer, kad ćemo svi, nakon ukrašavanja sale i drugih priprema, sjesti i opušteno se pripremiti za dan D!

Organiziraj se!
Susreli smo se ovaj tjedan s predstavnicima benda, rasvjete, cvjećarne, foto studija i dogovorili protokol, u koji smo uputili i kumove, odijelo i haljina su u fazi konačnih prepravaka, našoj maloj djeveruši dali smo detaljne upute glede nošenja prstenja, kolači se peku sve u šesnaest, valja još platiti naknadu ZAMP-u, prognoza zvuči obećavajuće i subota ima potencijala biti najljepši dan u našem životu!


Uljepšaj se!
Naravno da mi je upravo jutros lice osvanulo s pet novih prištića, ali neću se oko toga zabrinjavati - moj beauty tim ima trikove za sanaciju svakog nedostatka! Wedding nokti već su spremni, još make up i frizura a la Kate Middleton i neće me se prepoznati!


Budi sama!
Neki dan sam uspjela uživati u kavi u Osijeku - lutala sam antikvarijatom, počastila se s knjigama i uživala u Cookie caffeu. Mislim da je važno u danima prije vjenčanja sabrati, pripremiti za ispovijed, oprostiti se od svoje djevojačke sobe i pozdraviti novi život koji počinje!


Ukradi trenutak!
U svoj gužvi, moglo bi se dogoditi da mladenka u posljednjem tjednu prije vjenčanja više vremena provede s budućom svekrvom koja je, zajedno s mladenkinom majkom, glavna organizatorica, nego s mladoženjom, pa bih svakoj mladenki preporučila da ukrade trenutak i provede ga s mladoženjom, kako bi se zajedno podsjetili da upravo vas dvoje predstavljate najbitniji sastojak velike zabave koju pripremate!

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)