petak, 4. srpnja 2014.

Slatko ljeto u slikama

Nakon povratka s godišnjeg odmora kojeg provodim doma, u Slavoniji, i koji je sve, samo na odmor, uvijek mi treba vremena da dođem k sebi, da si ispočetka priznam da je moj život ovdje. OK, kad je more toplo, a grad krcat mališanima, kad su na svakom koraku kreativni ljudi, predstave i ljetna kina - nekako se uspijem sabrati i uživati u životu. Sirota ja, znam!
Ipak, volim svako malo preletjeti pogledom preko fotografija sakupljenih na tom malom odmoru i sretno uzdahnuti jer sam blagoslovljena svim tim dragim ljudima i mjestima. Slavonski Brod, Osijek, Našice - lijepa li je naša ravna Slavonija!


A u brdovitom Šibeniku vrijeme brzo prolazi, a vremena mi kronično nedostaje za sve što bih htjela uraditi. Na poslu uživam u novom statusu, pojma nemam što radim - sve mi je novo i zanimljivo. Kupila sam dvoje cipele za vjenčanje, ovim tempom imat ću deset pari krajem rujna. Na nekoliko dana u Šibeniku me posjetila moja draga kumica s kojom smo jurili po gradu, a sve kako bi joj u što kraćem vremenu dočarali ovaj samorodni dalmatinski grad u kojem je prvi puta. Restorani, brčkanje u moru, izložba sprava za mučenje, pivo u Kreši, muzej, tvrđave i obilasci grada uz neverending photo shooting - lipi dani! Filmovi na otvorenom, Jadrija, Silente - T.G.I.F.!

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)