utorak, 11. ožujka 2014.

Oscarovski maraton (2)

Ovog vikenda boyfriend i ja proveli smo dane marčane bure hvatanjem vitamina D na štekatu s kavicom u ruci, plivanjem sve u šesnaest i gledanjem Oscarom nagrađenih filmova, runda 2.

Iz ne znam kojeg razloga moj dragi ima animozitet prema filmovima snimanima u crno-bijeloj tehnici, pa sam ga jedva uspjela nagovoriti da pogledamo Nebrasku, film koji, kud je sniman bez boje, još, k tome, govori o senilnom starcu koji si je umislio da je osvojio milijun dolara pa krene pješice u Nebrasku po njih. Znam, ne čini se kao očaravajuća tema, ali film je predivan, duhovit, dinamičan, životan, a Bruce Dern i June Squibb presmiješni su starci koji će vas potaknuti da se zapitate što biste učinili s milijun dolara, koji član šire obitelji bi prvi došao uzeti svoj dio kolača i biste li svoje roditelje kad ostare radije smjestili u dom. Preporučam pogledati u obiteljskom okruženju uz kokice i smijeh!


Otkad smo pogledali dodjelu Oscara, pjevušimo 'Let it go' predivne Adele Dazeem, kako ju je prekrstio Travolta. Jao, sram ga bilo, obožavatelj mjuzikla, a ne zna ime zvijezde Broadwaya! Kad je riječ o Disneyu, meni je sve super, a još kad je filmić o sestrama, zimskim radostima, po uzoru na Hansa Christiana Andersena, glas glavnoj junakinji daje Kristen Bell - onda mojoj sreći nema kraja! Poželjet ćete imati frozen haljinu, snjegovića koji voli zagrljaje i ljeto, a ako ništa drugo, pjevat ćete Oscarom nagrađenu pjesmu 'Let it go' još dugo! Let it goooooooooo, let it goooooooo.... :)


 

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)