utorak, 25. ožujka 2014.

Modne lekcije iz Stars Hallowa

Osim što su me naučile sve o životu - da za akademski uspjeh nisu bitne samo dobre ocjene, nego i razne izvannastavne aktivnosti i korisno provedeno slobodno vrijeme, da ti majka može biti najbolja prijateljica, da je u redu zamoliti najbliže za pomoć kada ti je potrebna, da u ljubavnoj vezi treba znati što ti je prioritet i mnogim drugim stvarima - Gilmoreice su me naučile osnovnim modnim zakonitostima koje ću prezentirati u nekoliko postova.

1. Zločeste cure nose crveni lak za nokte - Kad se oslobodilo mjesto u Chiltonu za Rory, osim što joj je prepravila školsku uniformu, Lorelai je Rory nalakirala nokte crvenim lakom jer su cure u privatnim školama zapravo zločeste cure, a zločeste cure uvijek nose crveni lak.


2. Ne nosi odjeću na kemijsko čišćenje netom prije važnog događaja - Prije važnog događaj važno je pripremiti odjeću koju namjeravamo nositi, jer se netom prije polaska može dogoditi mnogo nepredviđenih stvari, a mi možemo na važan event otići odjeveni kao da smo se uputili na rodeo.


3. Outfit ti mora biti usklađen s okruženjem - Emily Gilmore uvijek je besprijekorno odjevena, a njena tajna je i u tome što se prije svakog važnog događaja obavezno informira kakav je interijer ili eksterijer - you don't want to clash with decor.


4. Uvijek nosi donje rublje - Valja redovito prati donje rublje i redovito se uvjeriti da smo ga uistinu obukli, jer....ma jednostavno valja!


5. Ružičasta boja naizgled povećava glavu - Niste o tome nikada razmišljali? Ako tako veli Paris Geller, onda je to informacija kojoj vrijedi pokloniti vjeru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)