ponedjeljak, 25. kolovoza 2014.

MY favorite things - not Oprah's! (10)

Napokon smo ostali sami u svom gnijezdu! Dragi su nama naši prijatelji i rodbina, nemojte nas krivo shvatiti, ali nas dvoje, poput pravih penzionera, imamo svoj usporeni tempo i svoje male rituale u kojima uživamo. 


Ovo promjenjivo vrijeme nimalo me ne muči, štoviše, odgovaraju mi tjedni u kojima se izmjenjuju red kiše, red sunca, red juga i nepodnošljive vrućine, pa red oluje. Kad nas okruže oblaci, uživamo u gledanju serija (dovršili smo Banshee - što ćemo sad sa svojim životima zbilja ne znam) i filmova (Odred za baštinu - srednja žalost), a ponekad se dam nagovoriti i na Monopoly čiju bit nikad nisam shvatila - meni ne trebaju sve te kuće i hoteli u životu, ono što me čini sretnom ne može se kupiti novce, niti Mastercardom.


Blogerice se redovito hvale novim cokulama, pa hajde da se nekad i ja pohvalim. Ove zgodničke pronašla sam u ShoeBeDo-u za samo 50 kn! Za casual poslovni outfit savršene!


Kad već svane lijep dan, iskoristim ga za pranje rublja (znaju se prioriteti), ali i plivanje kojim se bavimo od početka ove godine (zimi u bazenu, ljeti u moru), i koje je razlog zašto se napokon osjećam dobro i fit u svojoj koži.


Ulov koji me razveselio jest novo izdanje Harryja Pottera (volim meke korice!) koje me dočekalo na kiosku po cijeni od 39 kn (planiram do kraja godine skupiti cijeli serijal jer, iako sam veliki fan, posjedujem samo Harry Potter i plameni pehar)! Uz njega, lijepo je sjela i nova Milka s kruškom! Da se razumijemo, Milka s oreo keksima je najbolja čokolada ikad proizvedena, ali ni ovakve simpa kombinacije neće ostati zanemarene. Uzet ću samo kockicu! Ok, možda dvije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)