utorak, 4. studenoga 2014.

MY favorite things - not Oprah's! (12)

Pokraj poslovnih i obiteljskih obveza nisam stigla niti pomisliti na blog, a budući da ovog tjedna blog slavi svoj 2. rođendan (već?!), malo sam mu se odlučila posvetiti – uz prikaz omiljenih mi stvari proteklih tjedana, koje mogu poslužiti kao prijedlog ili preporuka svima koji imaju naviku pročitati moje žvrljotine!

Moj bračni drug i ja proslavili smo prvih mjesec dana našega braka odlaskom na fini ručak, a muž me i iznenadio prigodnim darom – pahuljasto mekim kućnim ogrtačem kojim se omotam kad prije posla u pidžami pijem kavu. Moram priznati, razdoblje medenog mjeseca još je na snazi, a otkad se oženio, moj muškarac romantičniji je nego prije!


Dugo se nisam počastila novim make up rekvizitom pa si odlučih kupiti I <3 my yeans Essence lakom za nokte budući da imam hrpu odjeće u modroj nijansi. Crna nikada nije bila moja boja (tj. za mene je crna nedostatak boje), a modro plava obleka savršena je za poslovni, a ne predosadni ili preozbiljni look. Dodajte k tome još koju tufnicu i osam sati rada će vam proći u veselijem tonu (da, ja možda i pretjerujem - točkice imam čak i na balerinkama)!


Ovog vikenda popila sam nebrojeno puno kava i podružila se s dragim mi ljudima – bilo je tu puno smijeha, zagrljaja i poljubaca, a velika koncentracija ljubavi dovoljna mi je da preživim nekoliko tjedana! Osim obiteljskih obilazaka groblja, s djevojkama sam pijuckala vino, darivala svoju trudnu kumicu (preporučujem Biobazino vitaminsko mlijeko za tijelo za sve trbušaste prijateljice), i obiteljski igrala „Država, grad, selo“ u kojoj cilj nije doista imati opću kulturu, nego što spretnije smisliti imena gradova, sela, filmova ili knjiga koji započinju određenim slovom – što redovito rezultira sveopćim sprdanjem i plakanjem od smijeha!


Radni tjedan započela sam punom parom, a u kratkoj pauzi nabavila sam novi broj Ljepote &zdravlja u kojem sam saznala da suzenje očiju možemo spriječiti disanjem na nos, da je crvena boja in boja ove jeseni, da nošenje čarapa za vrijeme spolnog odnosa pospješuje mogućnost orgazma za 30%, da se dojenjem dnevno može sagorjeti i do 500 kalorija zbog čega dojilje lakše izgube trudničke kilograme, zabilježila si preporuku za knjigu Pismovnik Mihaila Šiškina i pročitala svakakve ženama primamljive informacije.


Ako niste sretnici koji i ovog tjedna uživaju u blagdanskoj sarmi, uživajte bar u novoj seriji koja osvaja svijet - How to get away with murder. Glavni likovi studenti su prava koji pokušavaju prikriti ubojstvo i zaposliti se u uredu opake profe kaznenog prava koja je ujedno i odvjetnica specijalizirana za obranu! Koga su uopće ubili, i koje tajne krije profa koju glumi izvrsna Viola Davis - otkrijte! Svi bivši, sadašnji i budući studenti prava uživat će, ali se i isfrustrirati poradi hrvatskog obrazovnog sustava!

Već tjedan dana uživam u novom albumu Taylor Swift! Ubijte me, ali odličan mi je i gotovo! Dašak '80.-tih pomiješan s urbanim beatovima 21. stoljeća rezultirao je sasvim novom Taylor - I like it! Ako vam je jesensko vrijeme oduzelo poletno raspoloženje - nabavite 1989! Skakutat ćete cijeloga tjedna!

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)