nedjelja, 30. studenoga 2014.

Let the advent begin!

Što se mene tiče, sljedećih najmanje desetak Božića ne moram od nikoga dobiti baš nikakav poklon - sve što sam si željela, ostvarilo se, i moje srce je u miru. Povratak kući poklopio se i s početkom razdoblja kojem se svake godine posebno radujem! Ovaj Božić bit će poseban jer ću ga dočekati kao dio jedne nove mlade obitelji - iako smo zajedno već trinaest i pol godina, muž i ja ćemo ove godine prvi put zajedno kupiti božićnu jelku! Preuzbudljivo!


Iako sam božićnu glazbu uvrstila u dio svakodnevnice još prije desetak dana, još uvijek sam u potrazi za božićnim filmovima. U našoj kući niti jedan Božić ne prođe bez Sam u kući (prvog i trećeg nastavka!), Jack Frosta i Grincha, i koliko god obožavala te filmove, voljela bih otkriti neki novi, koji još nisam pogledala, a zahvaljujući kojem bih uspjela dočekati Božić u pravom tonu!


Prije nekoliko dana tako smo pogledali film Deck the halls, koji mi je, ne znam ni sama kako, ranije promaknuo, iako je iz 2006. godine. Glavne zvijezde filma su sjajni Matthew Broderick i Danny DeVito, a njihove supruge glume dvije Kristen - Davis i  Chenoweth. Film je klasični božićni - s puno lampica, namrgođenih susjeda i ostalih koji se ne vole, da bi se, na sam dan Božića, pomirili i shvatili da materijalne stvari ne mogu usrećiti ljudsko srce onako kako topla čokolada i zagrljaj mogu.Ukoliko tražite film idealan za prvu nedjelju adventa, preporučujem ovaj šareni film! Za potpuni doživljaj - pogledajte ga sa susjedima, možda vas inspirira na bolje susjedske odnose ili na kakvo zdravo natjecanje u susjedstvu!


Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)