srijeda, 8. listopada 2014.

Ako je dobro Georgeu, dobro je i nama!

Drage buduće supruge, moram raspršiti vaša sanjarenja i reći vam sljedeće - prva bračna noć neće biti seksi i romantična. Nakon dana u sintetičkoj haljini jedva ćete čekati da je mladoženja rastrga, ali ne u sklopu uzbudljive predigre, nego da biste mogli piškiti kao čovjek i otuširati se nakon višesatnog đuskanja. Natečene noge će vam smrdjeti još i više od ostatka tijela, pa ne samo da neće imati snage za konzumaciju vašeg brand new muža, nego ni njemu sama ideja neće biti primamljiva pri pogledu na sve te žuljeve i znoj. 


Nakon tako glamurozne prve bračne noći u našem slučaju, uslijedio je jednako uzbudljiv medeni mjesec. Kažu da putovanja obogaćuju čovjeka, no, ono što ga još više obogaćuje jest vrijeme provedeno s obitelji i prijateljima - trenuci čiste sreće i opuštenosti. Tako smo mi svoj medeni mjesec započeli druženjem s dragim nam ljudima, šetnjama po Osijeku, Kopačkom ritu i Đakovu i upijanjem slavonskog sunca i razrađivanjem strategije protiv komaraca. Pročitala sam da je isto odlučio učiniti George Clooney sa svojom novopečenom suprugom, mislim - ostati doma, ne braniti se od komaraca - pa valjda zna on što valja. Jeli smo kolače u Hotelu Osijek, sladoled u slastičarnici Korzo u Đakovu, jeli jelena i ostalu divljač u Kormoranu, ni ne pomišljajući da bismo radije jeli neki drugi svjetski specijalitet.


Osim ispijanja kavice u kafiću where everybody knows your name, uz čašicu smo proslavili i diplomu moje sestre koja je sada magistar engleskog jezika i književnosti i filozofije! Jeeeeeeej!


Nakon tjedna provedenog doma, vratili smo se u Šibenik u kojem još vlada ljetno vrijeme - nitko ne nosi baloner ili jesenski kaput, a ni najlonke nisu obvezan modni detalj. Nakon zdravica na poslu, pokazivanja fotografija mladog vjenčanog para - nas - i organiziranja hrpetine spisa koji su me dočekali na stolu, vratili smo se u kolotečinu - ispijanju kave na balkonu s pogledom na more, šetnjama rivom, gledanju filmova (Bad neighbours i Sex tape) o mladim bračnim parovima, papanju pizze iz pizzerije The best, kuckanju čaša u kojima se crveni kupinovo vino, slatkim poljupcima... Medeni mjesec za deset, što se mene tiče!

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)