subota, 8. veljače 2014.

Oh Canada!

Postoji jedna serija koja nije dovoljno razvikana, ali cijeli glumački svijet bruji o mladoj glumici koja je njena zvijezda. Trenutno sam u slatkom iščekivanju druge sezone Orphan blacka - serije koja je savršena kombinacija akcije, drame, humora i znanstvene fantastike, pa vam dajem najkraću preporuku ikad napisanu.


Ne bih vam htjela puno otkriti jer i ja sam prvu epizodu pogledala naslijepo, ne znajući što me čeka, a u tom je dio čarolije. U prvim minutama Sarah Manining, narkićka i odrpanka koja posjeduje i veliko blago, nalazi se na željezničkom kolodvoru. Sve u njenom životu vrti se u krug. Ona opet bježi, opet je slaba i ne zna kuda bi sa sobom, ali jedan događaj promijenit će tijek njezinog života. Ugledat će ženu, koja joj nevjerojatno slič, i kako se baca pod vlak. 


Fantastičnu Tatianu Maslany, djevojku s mnogo lica, zavoljet ćete odmah, a ako vas prve minute privuku, pogledat ćete cijelu sezonu u komadu, pa nemojte ni započinjati s gledanjem ako imate neodgodivih poslova. I neka vas ne obeshrabri kanadsko podrijetlo serije, neke od najboljih stvari su iz Kanade - Alanis, Michael Buble, Jim Carrey... uglavnom, brdo super ljudi. I Justin Bieber.


Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)