nedjelja, 13. travnja 2014.

Dobri stari gerijatrijski humor

Old hogs, Stand up guys, Bucket list - you named it, I've seen it - filmovi s matorim legendama Hollywooda uvijek zvuče kao dobro iskorišteno movie vrijeme. I baš kad pomislim da su fore koje valjaju starkelje isfurane, pogledam film koji me nasmije i razuvjeri.


Jedan od filmova koje bih preporučila svim kokoškama koje se, kao ja, pripremaju za djevojačku večer je lanjski Last Vegas, iako su u njemu junaci muškarci u poodmaklim godinama. Možda svojim nazivom ne govori ništa specijalno, no, kad vidite da se iza naslova kriju imena Roberta de Nira, Michaela Douglasa, Morgana Freemana i Kevina Klinea, film već postaje primamljiviji, zar ne? Zanima vas kako partijaju penzioneri, za čime čeznu, zaljubljuju li se? Za nekog će ovo biti film u kojem ne nedostaje zgodnih balavica koje imaju daddy komplekse, a za nekoga možda i film o ljubavi i prijateljstvu te mudrostima onih koji se nalaze u jeseni svog života. Žene vole romantične komedije, da, istina, ali ne postoji ništa romantičnije od muškaraca koji su ostarjeli vjerni i zaljubljeni u jednu ženu, stoga je ovaj film, u moru glumpavih i negledljivih komedija današnjice, savršen i za gledanje u dvoje, ali i u ekipi s kojom ste odrasli. 


Kome su poklonili svoje srce, uzbuđuje li ih pomisao da svoju ženu prevare, mogu li s umjetnim kukovima još nabaciti kvalitetnu čagicu te koje su tajne pravog prijateljstva - pogledajte u Last Vegasu, uz prigodno pivce ili koktelčić. Živjeli!

1 komentar:

  1. ma - čim sam vidjela imena koja glume - odmah sam ga dodala na listu za pogledat

    OdgovoriIzbriši

Speak up! :)