petak, 28. listopada 2016.

Sreća je u malim stvarima (11)

Listopad je, unatoč bolovanjima, prohujao, i na kraju nas ipak obradovao lijepim vremenom. Nema ljepšeg od jesenske šetnje, i zato smo iskoristili ove sunčane listopadske dane. Neki vole Osijek u proljeće, neki u ljeto, a meni je baš divan u jesen! Jesenske boje podsjećaju me na Stars Hallow, još samo nedostaju bundeve na svakom koraku!


Ne volim ostavljati za sutra ono što mogu obaviti danas (osim ako je riječ o peglanju - njega ću ostaviti i za prekosutra), i nema zadovoljnije mene od one koja u petak složi hrpicu riješenih spisa! Vikend onda mogu započeti mirne duše.


Ovaj tjedan išli smo u shopping, i to prvi shopping otkad naša zlatkica hoda. Što da vam kažem, preznojila sam se od hvatanja nje po trgovini, ali smo jaknicu i cipele ipak kupili - sad smo mirni cijelu zimu! Ovakva kupnja veseli me više od ikoje druge, pa makar na njene cipele potrošila više nego na svoje!


Morala bih uložiti u make up i obnoviti kozmetičku torbicu (znate kako je to, uvijek svega ponestane u isti tren), ali nikako da se to nađe u budžetu. Dok moje prijateljice kupuju ruževe i parfeme, najskuplji komad kozmetike koji ja posjedujem je ova majušna kremica lanolina kojom mažem izgrižene bradavice. Divno je biti žena!Ali, da ne ispadne da se ničime ne počastim (imam i ja svoje mušice), ovog tjedna opremila sam se za mjuzikl Moje pjesme, moji snovi - to mi je želja otkad je osječki HNK izveo premijeru u travnju ove godine. Volim jako mjuzikle, pogotovo Julie Andrews, i nadam se da će i ova hrvatska verzija opravdati moja očekivanja. Mužu su mjuzikli noćna mora (jer su, kao, za razliku od drugih filmova, prenerealni), pa na predstavu vodim kraljicu majku. Jedva čekam!

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)