ponedjeljak, 15. prosinca 2014.

Svi smo ludi za Cameron!

Ponedjeljak. Uf. Ako ste zaposleni, već ste ga prokleli jer je došao prebrzo, a ako ste nezaposleni, cijeloga dana na jetra vam ide radni narod koji kuka jer se opet morao ustati rano i zaraditi svoju plaću i piti kavu pet puta tijekom radnog vremena. I nikad na zelenu granu! Kojoj god grupi pripadali, ponedjeljnu večer mogla bi vam uljepšati komedija The other woman (2014) koju ovim putem toplo preporučujem.


Za početak valja reći da u njoj glavnu riječ vodi urnebesna Cameron Diaz, za kojom smo, vjerujem, svi ludi još otkad je spermom napravila friz u Svi su ludi za Mary. Cameron je utjelovila urbanu poslovnu ženu koja se, nakon dugo vremena, zaljubila do ušiju i koja planira zajednički život sa svojim novim divnim boyfriendom (Nikolaj Coster-Waldau). Sve bi to bilo krasno da ne otkrije da je taj savršeni momak zapravo oženjeni momak - i da ne upozna njegovu gospođu suprugu (Leslie Mann). Supruga na rubu živčanog sloma i ljubavnica koja to odbija biti ubrzo postaju bff, a svojoj ekipi dodaju i ljubavnicu number 2., koju glumi obdarena Kate Upton - zahvaljujući kojoj ćete uspjeti nagovoriti i dečka da s vama gleda ovaj chick flick.


One su moderne i šik, a zajedničko im je što ih je voljeni muškarac obmanuo, zbog čega će skovati plan kojim će mu zapapriti život i pri tome se izvrsno zabaviti! Film ima odličan soundtrack i glumačku postavu, a idealan je za gledanje s prijateljicama! Uživajte!


Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)