četvrtak, 28. srpnja 2016.

Jules Ostin kao modna inspiracija

Neku večer muž i ja odlučili smo imati date night. Iako su se pod našim prozorom ljudi zabavljali, a nebo je krasio vatromet, jer je mjesto slavilo svoj dan, mi smo se uhvatili gledanja filma. Na ovom godišnjem odmoru nekoliko smo dana, na rate, gledali The revenant (pa i nije baš nešto, i mrzim kad Tom Hardy glumi negativce - prezločest je), pa nam je bio potreban neki light feel good filmić.

Nisam znala o čemu je The intern (2015), ali već glavni glumci bili su mi dovoljan razlog da se bacim na gledanje. Robert de Niro simpatični je Ben, penzić udovac koji je usamljen i koji traži nova iskustva i prijateljstva pa se, nakon što je pošteno zaradio svoju mirovinu, zapošljava u programu za seniore u novoj internetskoj senzaciji, modnom magazinu, koji je proizvod mlade  i kreativne Jules Ostin, koju glumi Anne Hathaway. Iako je de Niro glavni glumac, lik njegove šefice Jules Ostin, a pogotovo njeni outfiti, ostavio je na mene veći utisak. Ako ste voljeli Anne u Vrag nosi Pradu, ovdje ćete je obožavati! 
Ona je mlada zaposlena majka koja pokušava žonglirati s tvrtkom, stay at home mužem, ljubomornim stay at home mamama, novim i starim zaposlenicima i svojom slatkom kćeri. Njen stil odražava njenu kreativnost, njen aktivni i brižni duh, ali i pravu štrebericu koja je uvijek spremna sjesti na bicikl i odvesti se na drugi kraj grada zbog svog posla. Sve zaposlene majke u njoj će pronaći pravu inspiraciju - klasične, ali moderne komade začinjene intenzivnim bojama poželjet ćete u svom ormaru! Tko zna, možda vam baš Jules Ostin bude inspiracija u predjesenskom shoppingu!
A ako i niste raspoloženi za shopping, film je must see, po mogućnosti uz muža (neću ništa spoilati)!

Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)