ponedjeljak, 10. travnja 2017.

Sreća je u malim stvarima (12)

Vikend je, kao i svaki do sada, proletio - ali ostavio sladak okus u ustima! Započeli smo ga peckarenjem finih muffina (uskoro recept!), pa nastavili s vrućim lepinjama, onakvima kakve u večernjim satima peku, i jedu, samo pravi Slavonci. Šljiviš #ljetobezparea.

Nisam se još bacila na vazmeno čišćenje stana - uz dijete se navikneš živjeti u stanu koji više sliči poprištu zločina, nego stanu iz kataloga namještaja. Ipak, počeli smo stvarati proljetni ugođaj, a planiram i u nabavku velike košarice u koju ćemo smjestiti pravo gnijezdo - da zeko ima gdje ostaviti poklončić. 
Nakon vjetrovite subote koju smo uvelike proveli u Frankinoj improviziranoj kuhinji (jer, što se nje tiče, svaki predmet u kući može poslužiti za kuhanje) te gledajući Little big lies (navukla sam se, so shoot me!), nedjelju smo proveli mašući maslinovim grančicama, ganjajući golubove i jedući pijesak - i mogu vam reći, nema ničeg ljepšeg od povratka u sretne dane djetinjstva koje, zahvaljujući svom djetetu, možeš ponovno proživjeti. A ako se mami, uz kolače od pijeska, posluži i popodnevna kavica, mama je najsretnija žena na svijetu!Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)