četvrtak, 9. srpnja 2015.

Muška stvar

Moj muž nosi mi čarape i tjera me da ih obujem čak i kad je vani trideset stupnjeva, mjeri mi tlak i nutka me kobasicom kad je nizak, stavlja rublje sušiti dok ja s dignutim nogama gledam Dr. Oza, pere suđe nakon što skuham ručak koji obiluje povrćem kojeg baš ne obožava, viče na mene kad sama želim podići vrećicu iz dućana punu namirnica, naručuje mi pizzu u deset sati navečer, samo zato što me uhvatila želja. Možda ja nosim našu bebicu u svom trbuhu, ali on mi uvelike olakšava to nošenje, pa mu ovim putem odajem počast. Ne bih to mogla bez tebe, dragi! 


Ukoliko i vi ponekad uzimate zdravo za gotovo svog muškarca, učinite bar današnji dan (što možete danas, ne ostavljajte za sutra) posebnim za njega ili ga barem danas nemojte tjerati da s vama gleda romantičnu komediju, nego ga iznenadite kokicama i jednim pravim muškim filmom. Preporuke su ovdje:
  
Priznajem, nisam obožavatelj Brzi i žestoki franšize, ali nakon što sam pogledala spot za pjesmu sa soundtracka, poželjela sam pogledati i film! Ranije sam bila uvjerena da muškarci obožavaju ovaj hit jer vole gledati razbijanje automobila i vratolomije Vin Diesela i Paula Walkera, ali ovaj film razuvjerio me - muškarci su zapravo veliki emotivci i ono što kod Brzih i žestokih inspirira je upravo prijateljstvo između dva glavna lika, njihovo povjerenje i odanost, koje je preraslo u prijateljstvo i u stvarnom životu. Kao što vam je poznato, život Paula Walkera tragično je prekinut 2013. godine, zbog čega ćete, zajamčeno, cmizdriti dok budete gledali ovaj filmski hit.


Moj muž obožava ratne filmove i rijetko kad me uspije nagovoriti na gledanje istih. Uvijek mi se čini da su to jedne te iste strategije, pogotovo ako je riječ o američkim hitovima, u kojima Ameri vječito ispadaju superjunaci. E, pa, ovo je film u kojem Amerikanci pokazuju svoju grješnost i u kojem šalju vrijednu poruku - svačiji život je vrijedan, i dobro se dobrim vraća. 


Kao i Lone Survivor, i Entourage je bebica Marka Wahlberga. Riječ je o filmu koji je nastao kao spin off mega popularne istoimene serije o Vincentu Chaseu, dečku koji pokušava uspjeti u showbizzu, i sve to uz pomoć svoje vjerne svite - Erica, Turtlea, Johnnyja i legendarnog Arija. Muška populacija voli ovu seriju zbog njene jednostavnosti, humora i dinamičnosti, pa će vam, ukoliko ga odvučete u kino, vaš muškarac biti vječno zahvalan!


Mad Max: Fury Road
Mela Gibsona i Tinu Turnera gledali smo u Pobješnjelom Maxu dok smo bili klinci, a novi nastavak ovog serijala nije mu nimalo nalik. Muškarci vole ovaj film jer obiluje akcijskim scenama i fantastičnim efektima, ali otkrit ću vam tajnu - ovo je zapravo film o ženskoj snazi, koju potpomaže i jedan snažan muškarac. Zato, ponudite bezbrižno svom muškarcu movie night uz Mad Maxa, a vi se inspirirajte Imperatoricom Furiosom uz pogled na seksi Toma Hardyja.


The Wedding Ringer
Kad bolje razmotrim svoj popis, zaključujem - sve su ovo filmovi o prijateljstvu. Dok smo mi, cure, uvjerene da muškarci, kad su zajedno, znaju samo pijančevati i razglabati o nogometu i videoigricama, podcjenjujemo njihovo muško druškanje. Koliko su nama potrebne kave s prijateljicama, toliko je njima bitno pivo s prijateljem, daleko od žena. The Wedding Ringer film je muškarcu koji nema prijatelja i koji se nađe u problemu kad shvati da nema koga pozvati za kuma na svom vjenčanju. Kako vaš muškarac ne bi morao unajmiti kuma, nakon gledanja ovog zabavnog filma, pošaljite ga u izlazak u muškom društvu!


Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)