nedjelja, 28. veljače 2016.

Kako je Tuga pomela konkurenciju


Naše malo sunce ovaj tjedan navršilo je šest mjeseci! Neprestano se mijenja i stvarno je nevjerojatno da beba u samo par dana nauči toliko novih stvari - u isto vrijeme uspjela je pocuclati nožni palac, sjediti sama, pjevati neku svoju "le-le-le" pjesmicu (bit će kantautorica, očito je), smijati se iz sveg glasa (nasmijao ju je tatin ples - a mi bili uvjereni da tata ne zna plesati), pa i ljubiti mi obraze kao da me želi pojesti! Sad je ona moja mala žena i sa sigurnošću mogu reći da mi je najbolja prijateljica. Forever! And ever!

Za polurođendan smo išli u shopping i mama i tata su je počastili svakakvim sitnicama, od pidžamice do igračkice koja svira (loša, loša ideja). Sada naša djevojčica jede i kašice pa smo kupili i neke kerefeke za isprobati. Inače obožava bundevu kao i mama, a ni banana, jabuka i plazma keks nisu loši. Nisam pobornica kupovne hrane pa sam joj tek nakon pet tjedana dala da proba kupovnu kašicu - od šljive, i kupila sam ove Lino pahuljice koje mislimo isprobati. Ali, ako idete u posjet bebama starijima od šest mjeseci, radije im poklonite im korabicu, tikvicu, proso,jabuke, kruške, palentu, batate, mrkvicu i krumpir, nego kupovne kašice koje su pune soli i šećera!


Osim što smo shoppingirale, bile smo doma, čitale knjigice, pravile štrudlu, dočekivale goste i uživale u kiši koja se slijevala niz prozor. Ovog tjedna gledat ćemo Oscare - imamo samo jednog favorita - Inside out! To je predivan Pixarov crtić (plakala sam u dva navrata!) kojeg gledamo barem jednom na dan i koji jedini plijeni Frankinu pažnju dovoljno dugo da skuham ručak! Zato, dajte Oscara Joy i Sadness, u našem domu one nemaju konkurenciju!


Nema komentara:

Objavi komentar

Speak up! :)